Man 39 jaar, klacht: clusterhoofdpijn

Ik ben een tijdje geleden met Irma Bevers in contact gekomen, via mijn werk. Ik had last van hoofdpijn, en Irma dacht dat reflexologie wel baat kon hebben. Mijn gedachte was: baat het niet dan schaad het niet, goed gedacht dus. Het voelde erg fijn, Irma stelde me een beetje op mijn gemak (beetje raar dat voetgefriemel dacht ik). Ik heb er erg veel aan gehad denk ik, ik heb clusterhoofdpijn, maar heb het tot nu toe (= ruim een jaar later!) niet weer gehad. Ik heb dus veel aan de behandeling gehad.

Vrouw 74 jaar, klacht: algemene ouderdomsklachten

Het is me prima bevallen, en ik heb het ook verteld bij de pedicure en de fysiotherapeut. De fysiotherapeut gelooft het niet, maar de pedicure heeft je kaartje, dus die kan bellen binnenkort. Ik voel me toch echt lekkerder sinds ik bij jou kom. Dank je wel daarvoor.

Vrouw 39 jaar, klacht: dagenlang durende hoofdpijnaanvallen

Ik vind de behandeling bij jou heel erg ontspannend ,ik vind het echt een hele ervaring te voelen dat je als je met mijn voet bezig bent, ik het in mijn rug of ergens anders voelen kan . Ook dat je aan de voet voelt wat in je lichaam mis is omdat het dan op de plek op de voet pijn doet. Voordat ik de eerste keer bij jou op de stoel zat, dacht ik niet dat het echt zal helpen, ik heb wel verwacht dat het lekker zal zijn maar als je met de behandeling bezig bent kan ik toch echt voelen dat iets in mijn lichaam gebeurt. Ik vind de behandelingsruimte prima, stoel zit lekker en het leukste vind ik de vogels in jouw tuin.

Ik ben tevreden met de resultaten van de behandeling, als ik bij jou ben geweest voel ik meteen dat de klachten beter zijn maar helaas komen ze altijd weer terug (maar dat komt van mijn werk en ik moet werken ).

Ik kom altijd weer bij jou terug ;-)

Man 43 jaar, klacht: nek- en hoofdpijn

Ik vind de behandelkamer erg rustgevend ingericht, erg hangt een goede sfeer. De behandelingen zijn erg rustgevend voor mij, ik word er lekker ontspannen en een beetje loom van. Verder vind ik dat Irma je lekker op je gemak laat voelen.


Vrouw M. met overgangsklachten en dochter V. met spastische darm:Beiden gaan wij met veel plezier naar Irma, De behandelingen hebben ons goed geholpen, We voelen ons goed en we zijn beter in balans.De overgangsklachten van M. zijn verdwenen en V. is veel minder vaak ziek.


Deze pagina is onderdeel van www.reflextra.nl

Vrouw 49 jaar, klacht: zeer ernstige scoliose

De behandelingen zijn zeer ontspannend en prettig, ik geniet er echt van! Leuke, huizelijke inrichting en toch ook proffesioneel m.b.t. de vele boeken over verschillende onderwerpen die zijdelings te maken hebben met reflex therapie, en je doet er alles aan om je cliënt het zo aangenaam mogelijk te maken zoals bijv. dat heerlijke warme kussentje in de rug!

De avond en dag na de behandeling zijn de klachten beduidend minder, maar dan in de loop van de week verergeren ze weer helaas.

Ik kom graag bij je terug!

Uw reactie ook op onze site stuur een E-mail naar irma@reflextra.nl